Bontalenti, brutăria de care te vei indrăgosti !

Written by admin. Posted in Utile

Published on septembrie 27, 2019 with No Comments


De aproape 2 ani de zile, brutăria Bontalenti este parte a scenei culinare, oferind locuitorilor înfometați, dar pretențioși, probabil cea mai bună pâine si cele mai delicioase produse de patiserie din zona de vest, chiar aici în Arad, pe strada Mărășești nr. 2 și în piaţa Mihai Viteazu.

Brutăria reprezentă pasiune si artă, este un spațiu plin de creativitate, iar cei de la Bontalenti sunt mereu tentați sa creeze noi retete, inspirați chiar de clienții lor.

Specialitatea cu care se mândresc este pâinea cu maia sălbatică, o paine 100% naturală, sănătoasă, după o rețetă moștenită din generație în generație și respectată cu sfințenie. Aluatul are doar trei ingrediente naturale, faină, apă, sare, și are nevoie de doua zile în care este frământat și lăsat să crească. Din cuptor scot o pâine delicioasă, cu un gust inconfundabil de maia, ușor digerabilă și foarte sanatoasă. Spre deosebire de pâinea obișnuită din comerț, care este buna doar in ziua în care este făcută, pâinea cu maia este și mai gustoasă a doua și a treia zi după coacere.

La Bontalenti puteți gusta pâinea cu secară si semințe, o pâine potrivită pentru persoanele ce suferă de diabet, pentru cele care țin regim, dar și pentru cei care pur și simplu iubesc gustul și mirosul pâinii de secară.

La fel ca și pâinea cu maia, pâinea de secară își păstreaza gustul și proprietățile mai multe zile, este chiar recomandat să fie consumată începand cu a doua zi după ce este făcută.

Pâinea și prăjiturile fac parte din lumea fiecăruia dintre noi, de aceea s-au dedicat cu pasiune pentru a scoate din cuptor probabil cele mai bune, naturale și delicioase produse de patiserie.

La Bontalenti nu se folosesc conservanți, chimicale sau aditivi în produsele lor, ci doar cele mai bune și naturale ingrediente.

Clienții iubesc croissantele ce se topesc în gură, proaspăt făcute în fiecare dimineață, de care se îndragostesc iremediabil după prima degustare.

Despre prăjituri și dulciuri am putea vorbi ore în șir, sunt specialități pentru toate gusturile, ca la mama acasă,  putem garanta “gustul de acasă” pe care toți dorim să-l retrăim cu toate simțurile.

Vă invităm și pe dumneavostră să gustați din produsele lor pentru a vă convinge singuri că tot ceea ce am scris este adevărat și veți vedea că veți deveni clientul lor fidel!

Bontalenti te asteaptă cu croissante naturale și delicioase, prăjitură cu vișine care se topește în gură, crostatină cu gem, tartă cu cremă de lamâie, fursecuri cu fulgi de ovăz și ciocolată și multe alte bunătăți proaspăt scoase din cuptor. Bontalenti te intâmpină cu drag și cu preparate care îți lasă gura apă.

Îi găsești pe strada Mărășești nr. 2 și în piața Mihai Viteazu  unde au următorul program:

ORAR:   Str. Mărășești: Marți – Vineri : 9.00 – 18.00; Sâmbătă : 9.00 – 14.00
Piața M. Viteazu : Marti, Miercuri, Vineri: 9.00 – 16.00; Sâmbătă : 9.00 – 14.00

Pentru comenzi, îi puteţi contacta la nr de telefon si de whatsapp: 0772 160 443

Noutăți găsești și pe pagina de facebook www.facebook.com/bontalenti unde te invităm să le dai un like și pe site-ul www.bontalenti.ro

No Comments

Comments for Bontalenti, brutăria de care te vei indrăgosti ! are now closed.