Bogdan Ban: „Nu voi permite ca orașul Curtici să fie sacrificat!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 01, 2016 with No Comments

Bogdan-Ban

Bogdan Ban, candidatul PNL pentru Primăria orașului Curtici, prioritatea administrativă o reprezintă realizarea  șoselei de centură a orașului Curtici și corectarea pasajului din localitate, pentru a-l face accesibil utilajelor agricole. 

Sunt foarte multe obiective pe care un candidat și le propune, dar pentru mine prioritar este să răspund nevoilor cetățenilor. Pentru curticeni agricultura este extrem de importantă, de aceea facilitarea deplasării mărfurilor și utilajelor trebuie să fie în atenția administrației locale. În același timp, îmi propun să scoatem traficul greu din oraș, iar pentru asta vom accelera realizarea șoselei de centură”, spune Bogdan Ban.

Candidatul liberal la primăria orașului Curtici a centralizat opiniile cetățenilor cu privire la actul administrativ și spune că va face demersuri, chiar de la începutul mandatului, pentru a rezolva situația accesului peste calea ferată de mare viteză. 

Nu putem permite ca, din rațiuni care țin de niște birocrați de la București, orașul nostru să fie fracturat. Înțeleg utilitatea acestei liniii, dar nu voi permite ca orașul Curtici să fie sacrificat. Am cerut colegilor mei parlamentari să lucrăm împreună la identificarea unei soluții, iar dl. Iustin Cionca, viitorul președinte al Consiliului Județean, prezent des la Curtici, ne înțelege și ne susține. Aici nu este nevoie de o soluție de compromis, ci de una care să asigure pentru cetățeni și investitori accesul facil și sigur la șoseaua spre Arad”, a accentuat Bogdan Ban.

No Comments

Comments for Bogdan Ban: „Nu voi permite ca orașul Curtici să fie sacrificat!” are now closed.