Bilete virtuale și pentru UTA – Turris. Meciul poate fi urmărit pe ecran mare!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 05, 2020 with No Comments

Cazurile de COVID-19 descoperite la Petrolul Ploiești au făcut ca UTA să nu poată lua startul oficial în play-off-ul de promovare al ligii secunde. În aceste condiții, „Bătrâna Doamnă” își îndreaptă acum întreaga atenție către jocul din etapa a 2-a a acestui minicampionat, pe care îl are programat tot pe teren propriu, joi, de această dată cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Într-un comunicat oficial, UTA anunță că fanii alb-roșii pot cumpăra tichete virtuale și pentru partida cu Turris Oltul, în același context, al „întăririi legăturii dintre suporteri și echipă”. În același comunicat, se precizează că și biletele virtuale pentru meciul cu Petrolul se vor vinde în continuare până la ora meciului.

Pentru jocul cu teleormănenii, UTA și autoritățile locale organizează un eveniment în oraș pentru ca suporterii să poată urmări meciul din fața unui ecran uriaș. De această dată manifestarea va avea loc într-o singură locație, în Piața Avram Iancu, după ce pentru întâlnirea cu Petrolul erau pregătite locații.

Așa cum se știe, partida UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele constituie prologul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2. Acesta este programat pentru ziua de joi, 9 iulie, de la ora 17:30, pe arena Motorul din Aradul Nou.

Iată comunicatul clubului UTA:

„* Vă anunțăm că vânzarea biletelor virtuale (online și fizice) pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă până la data în care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea.

* Luni, 6 iulie, începând cu ora 10:00, suporterii pot cumpăra bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr.20, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, joi îi așteptăm pe susținătorii UTA-ei între 10:00 și 14:00.

* Joi, 9 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă.

Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16:00, cu proiecția filmului aniversar „UTA 70 de ani!” Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

* Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.”

No Comments

Comments for Bilete virtuale și pentru UTA – Turris. Meciul poate fi urmărit pe ecran mare! are now closed.