Bilete pentru UTA-Sepsi

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 24, 2024 with No Comments

După patru luni de „exil”, UTA se întoarce acasă și își dă întâlnire cu suporterii, sâmbătă, de la ora 14.00, atunci când va întâlni una din cele mai în formă grupări ale campionatului, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reîntâlnirea cu fanii va aduce și prima evoluție pe noul gazon, schimbarea acestuia fiind motivul pentru care elevii lui Mircea Rednic au fost nevoiți să evolueze la Oradea, Cluj sau Sibiu.

Două motive pentru care se mizează pe o prezență masivă a suporterilor alb-roșii în tribune, iar clubul anunță vânzarea de bilete încă de joi, 25 ianuarie. Deocamdată online și pe o nouă platformă iabilet.ro, prețurile fiind aceleași: 30 de lei, la cele două peluze, 45 de lei la tribuna II “Gioni Brosovszky”, respectiv 60 de lei la tribuna I “Coco Dumitrescu”.

La casele de bilete ale Arenei „Francisc Neuman”, acestea se vor găsi, în limita celor rămase, după următorul program:

Joi, 25 ianuarie, 11.00-18.00;

Vineri, 26 ianuarie, 11.00-18.00;

Sâmbătă, 27 ianuarie, 11.00-14.00.

Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

În același timp, există și posibilitatea de recuperare a abonamentelor, fanii care au predat abonamentul pe perioada în care echipa favorită a jucat într-un alt oraș, și-l pot recupera joi și vineri în intervalul orar 11.00-18.00. Suporterii sunt rugați să aibă asupra lor documentul primit din partea clubului în momentul predării cardului de abonat.

No Comments

Comments for Bilete pentru UTA-Sepsi are now closed.