Bilete pentru mijloacele de transport în comun destinate arădenilor care colectează selectiv

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on septembrie 16, 2022 with No Comments

Arădenii care colectează selectiv pot beneficia de bilete pentru mijloacele de transport în comun, în cadrul campaniei „Schimbă PET-ul cu biletul”.

„Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor,  marchând  începutul Săptămânii Mondiale a Mobilităţii. De menţionat că este o acţiune inițiată de Act for Tomorrow și Kaufland Romania, cu  sprijinul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor”, susţine deutatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic.

Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 17.00, arădenii pot primi bilete de călătorie cu mijloacele de transport în comun, dacă vor colecta selectiv,  aducând deșeuri în următoarele locaţii:

- Arad-Centru, Str. Banu Mărăcine nr.6A;

- Arad-Sega, Calea Aurel Vlaicu nr.139;

- Arad-Micalaca, Calea Radnei nr.128-130.

Pentru a piutea obţine unui bilet de autobuz cu două călătorii valabil timp de 24 de ore arădenii trebuie să aducă cinci PET-uri/doze de aluminiu/sticle, care trebuie introduse în aparatele de colectare din parcările magazinelor Kaufland. Se pot aduce: PET-uri de la 0,5 litri până la 2,5 litri, de la orice produs, orice culoare, orice formă; doze de aluminiu, între 0,25 și 0,5 litri şi sticle, între 0,25 și 0,5 litri.

Potrivit regulilor campaniei, o persoană va beneficia de două călătorii o singură dată. Cupoanele se păstrează, iar în baza lor participanţii pot beneficia de o reducere de 10% la anumite produse.

Lista locaţiilor din fiecare oraş este disponibilă aici: https://tinyurl.com/LocatiiSchimbaPetulCuBiletul

 

No Comments

Comments for Bilete pentru mijloacele de transport în comun destinate arădenilor care colectează selectiv are now closed.