Bilete la partida UTA – Academica Clinceni

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 23, 2022 with No Comments

Chiar dacă UTA are doar șanse matematice la accederea în play-off, fiecare meci este deosebit de important, prin prisma punctelor puse în joc. Finalul sezonului regulat în Liga 1 este aproape, iar UTA trebuie să contabilizeze cât mai multe rezultate pozitive în vederea, cel mai probabil, a play-outului. Miza fiind în special evitarea locurilor de baraj, atâta timp cât Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș par condamnate la retrogradarea directă.

Vineri, pe arena „Francisc Neuman” sosește tocmai „lanterna”, iar suflarea „alb-roșie” nu mai concepe nici un pas greșit al favoriților, după prestația cu gust amar din fața dinamoviștilor. Oaspeții au adunat doar 11 puncte în clasament, au al doilea cel mai slab atac (după Chindia și Mioveni), cu 19 goluri marcate și cea mai slabă defensivă, cu nu 61 de goluri încasate.

În contextual pandemic actual, arenele sportive își deschid porțile la doar 30% din capacitate, iar clubul UTA menține prețul biletelor neschimbat, 30 de lei la Peluza „Iosif Petschovsky”, 45 de lei  la tribuna a II-a și 60 de lei la tribuna I „Coco Dumitrescu”. Copiii cu vârste între 3 și 13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, însă aceste bilete reduse pot fi cumpărate doar la Arena „Francisc Neuman”, nu și online.

Clubul UTA a scos deja la vânzare tichetele pentru partida de vineri, încă de ieri, însă doar online, pe site-ul www.uta-arad.ro. Dacă nu vor fi comercializate toate biletele scoase la vânzare online, fanii vor mai avea posibilitatea de a-și achizițion biletele fizic, de la stadion, după următorul program:

Joi – între orele 16.00 și 19.00;

Vineri – între orele 10.00 și 13.00, respectiv 14.00 și 17.00.

Ca de fiecare dată, accesul pe stadion se va face doar pe baza unei brățări, care va fi eliberată de către reprezentanții clubului UTA în baza certificatelor verzi sau a testelor COVID negative. Cei care nu au certificate verzi, își pot face teste antigen (teste rapide) la Arena „Francisc Neuman”, puse la dispoziția fanilor de către club.

Programul de eliberare al brățărilor pentru accesul la meci este următorul:

Joi – între orele 16.00 și 19.00;

Vineri – între orele 10.00 și 13.00, respectiv 14.00 și 17.00;

Programul pentru testarea antigen este:

Joi – între 16.00 și 19.00;

Vineri – între 14.00 și 17.00.

Suporterii sunt îndemnați să își ridice brățările în ziua de joi sau în ziua de vineri până cel târziu la ora 15.00, pentru a fi evitată aglomerația.

No Comments

Comments for Bilete la partida UTA – Academica Clinceni are now closed.