Beniamin Vărcuş : “Cu gândul etern la jaf administrativ organizat, fruntaşii PNL Arad nu îşi văd lungul nasului”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 10, 2018 with No Comments

“Cunosc prea bine tupeul lui Gheorghe Falcă şi a echipei porta-voce care îl secondează în infinita campanie gratuită de denigrare a opoziţiei din CLM.”, spune liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, Beniamin Vărcuş.

Consilierul social-democrat constată cu amărăciune că în loc să lucreze pentru dezvoltarea Aradului şi binele cetăţenilor, suita liberală din curtea lui Falcă se ocupă de propagandă politică inutilă pe model naiv şi evident rău intentionat.

„Ce altceva sunt răbufnirile în presă ale unui „semi-Falcă” precum Călin Bibarţ decât tentative prosteşti de a masca propria incompetenţă administrativă prin dezgroparea securii războiului politic în CLM. După o numărătoare pe model Pristanda, Bibarţ nu îşi depăşeşte condiţia de aghiotant al faraonului şi încearcă să deturneze atenţia publică de la problemele cu adevărat importante ale urbei. Şi mă refer aici la cuvântul magic „CET”, în mod sigur principala ghiulea ce atârnă de piciorul actualei administraţii locale. Un dezastru administrativ, cu pedigree liberal, adică veşnica gaură neagră ce înghite banii arădenilor cu nemiluita în condiţiile unei funcţionări deficitare, atât tehnic cât şi ca societate.

În acest timp vicele se aruncă asupra mea ca un pedagog de internat, uitând să menţioneze că absenţa de la şedinţă s-a datorat obligaţiilor suplimentare pe care le am faţă de cetăţeni şi pe care în mod constant mă strădui să le îndeplinesc cu conştiinciozitate şi dedicaţie. Timid se manifestă în discurs substitutul de primar şi când vine vorba despre lăcomia PNL Arad, care însăilează un nou tun dintre alte o mie, când pregăteşte construcţia unor toalete în valoare de….. 20.000 Euro ! Deocamdată doar în stadiul de aprobare a studiului de fezabilitate, urmând să-i devalizeze pe arădeni ulterior după cum ne-au obişnuit.

Ca o concluzie, cer un pic de maturitate din partea liberalilor iar dacă este posibil şi luciditatea de a realiza că CLM trebuie să acţioneze în mod responsabil în folosul contribuabililor şi nu ca o instanţă de harţă sau mai rău….de jaf public. Jaf pe care, din păcate, Falcă şi alaiul îl patronează de peste 15 ani.”, afirmă liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, Beniamin Vărcuş.

 

 

 

No Comments

Comments for Beniamin Vărcuş : “Cu gândul etern la jaf administrativ organizat, fruntaşii PNL Arad nu îşi văd lungul nasului” are now closed.