Bazinul de Polo din subcetate deschis, din nou

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: ,

Published on octombrie 21, 2019 with No Comments

Bazinul de Polo din Subcetate sa redeschide, după mai bine de o lună de zile în care a fost închis din cauza unor probleme tehnice la sistemul de încălzire şi cel de recirculare a apei. Astfel azi, începând cu ora 14, arădenii sunt aşteptaţi la bazinul din Subcetate care râmâne deschis până la ora 21:30. Accesul este gratuit.

Vă reamintim că la dispoziţia publicului se află două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş.

Baza sportivă din Subcetate va fi deschisă în fiecare zi a săptămânii. Luni bazinul se deschide la ora 14, iar de marţi până vineri, bazinul este deschis între orele 8:00 – 21:30. Sâmbătă şi duminică, orarul bazinului este între orele 8.00–19.00.

În intervalele orare mai sus amintite, accesul publicului poate fi restricţionat numai în cazul organizării de competiţii sportive sau în cazul în care sunt programate antrenamente ale cluburilor sportive din municipiu.

 

No Comments

Comments for Bazinul de Polo din subcetate deschis, din nou are now closed.