Bazinul de polo din Subcetate deocamdată în “stand-by”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on decembrie 10, 2013 with No Comments

Edilul şef al Aradului, Gheorghe Falcă a anunţat că retrage banii de cofinanţare a bazinului de polo din cartierul Subcetate, după ce Guvernul nu a alocat niciun ban în acest sens deşi trebuia să participe cu 70 la sută.

„Pentru bazinul de polo de Subcetate avem constructor, avem proiect tehnic şi proiect de fixare, dar ne vedem nevoiţi să retragem banii de cofinanţare, cei 30 la sută pentru că Guvernul nu a alocat niciun ban pentru începerea lucrării”, a spus primarul Gheorghe Falcă.

Au existat  în şedinţa Consiliului Local Municipal şi reproşuri venite din partea consilierului USL, Marin Lupaş,  acesta a fost puţin confuz  „Nu mai dezinformaţi domnule primar. Acest proiect a fost oprit încă din 2010 de premierul Ungureanu care nu mai dorea să facă investiţii în bazine de înot sau piscine”  Primarul Gheorghe Falcă l-a anhilat imediat:

„Ungureanu a fost premier doar două luni, în 2012, iar licitaţia la acest proiect a fost finalizată chiar în guvernarea Ponta! Nu vreau ca acest proiect să se închidă pe spatele administraţiei locale, astfel că dacă în 2014 vom primi adresă de la Guvern prin care ni se solicită aceeaşi cofinanţare de 30 la sută vom supune din nou la vot această investiţie, dar până atunci retragem aceşti bani”.

No Comments

Comments for Bazinul de polo din Subcetate deocamdată în “stand-by” are now closed.