Au furat dintr-un magazin din Sântana

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on decembrie 06, 2018 with No Comments

Polițiștii orașului Sântana cercetează două femei pentru furt.

Polițiștii cercetează două femei, de 32 și 18 ani, din Olari, depistate în flagrant delict în timp ce sustrăgeau bunuri nealimentare și articole de menaj din incinta unui magazin de pe raza localității Sântana.

Prejudiciul, în valoare de 572 de lei, a fost recuperat, pe numele celor două fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri cercetează doi bărbați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii din Bocsig au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din Răpsig, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/G, pe raza aceleiași localități, fără a avea permis de conducere.

Tot ieri, polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu au depistat, în trafic, un bărbat de 46 de ani, din Cărand, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 793, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

 Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

Dintre acestea, 54 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 130 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

 

 

No Comments

Comments for Au furat dintr-un magazin din Sântana are now closed.