Au fost lansate invitațiile pentru Topul Firmelor 2014

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 30, 2015 with No Comments

CCIA Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în 23 octombrie 2015, la EXPO Arad cea mai așteptată gală a mediului de afaceri arădean: Topul Județean al Firmelor.

S-au lansat deja invitațiile de participare pentru societățile care se clasează pe locurile 1-10 ale clasamentului Topul Firmelor, iar activitatea de organizare a ceremoniei de decernare a premiilor este în plină desfășurare.

”Anul acesta evenimentul Topul Firmelor va avea un impact deosebit, dată fiind și aniversarea a 25 de ani de la reînființarea Camerei de Comerț din Arad. Va fi un moment deosebit pentru instituția noastră, precum și pentru reprezentanții mediului de afaceri arădean incluzând aici toate personalitățile de marcă care au sprijinit de-a lungul timpului instituția camerală din Arad”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Topul Firmelor se întocmește după o metodologie unitară la nivel național care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.

Agenții economici invitați sunt așteptați să confirme participarea până la data de 16.10.2015 . Pentru detalii suplimentare, persoana de contact Gabriel LEUCUȚA,  telefon 0729 969669, email gabriel.leucuta@ccia-arad.ro

 

No Comments

Comments for Au fost lansate invitațiile pentru Topul Firmelor 2014 are now closed.