Au condus sub influența alcoolului și fără permis

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 16, 2018 with No Comments

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe șoselele arădene, trei bărbați care au condus autovehicule sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Lipova, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe D.N. 79 A, pe raza localității Pilu, un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe D.J. 709, pe raza localității Șomoșcheș, un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

           

Peste 290 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în doar 24 de ore

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 291 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei.

Dintre acestea, 117 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 174 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Au condus sub influența alcoolului și fără permis are now closed.