Atletism: Andrei Gag, campion național de seniori la aruncarea greutății

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 16, 2015 with No Comments

Rezultat notabil pentru atletul Andrei Gag (dublă legitimare CSM Arad/CSU Suceava), care a devenit campion național indoor, în cadrul competiției desfășurată în recent renovata sală de atletism din cadrul Complexului „Lia Manoliu” din București.

Arădeanul a fost depășit de Ivan Emilianov (Republica Moldova) — 20,25 m, dar a dovedit încă odată că are un potențial remarcabil, obținând titlul cu cel mai bun rezultat din carieră, 20,03 metri!

Federația Română de Atletism, condusă de arădeanul Sandu Ion, a decis, în premieră, să acorde premii în bani atât pentru cele mai bune rezultate, cât și pentru constanță la toate cele trei etape ale Campionatelor Naționale. Beneficiar al acestei decizii fiind și Andrei Gag, ocupant al locului șapte în ”Top 10”, acesta fiind răsplătit cu un premiu de 4.000 de lei.

Pentru atleții ”tricolori” urmează un meeting la Istanbul, urmat de Balcaniadă și Campionatele Europene de la Praga, acolo unde oficialii federației speră la cât mai multe prezențe în finale, și, de ce nu, una-două medalii.

Pentru arădenii iubitori ai atletismului, trebuie reamintit că la începutul lunii viitoare Stadionul ”Gloria” va găzdui o reuniune atletică oficială, Campionatele Naționale de aruncări lungi.

No Comments

Comments for Atletism: Andrei Gag, campion național de seniori la aruncarea greutății are now closed.