Atletico a ieşit din calcul. Marţian continuă să-şi bată joc de UTA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 24, 2013 with No Comments

Suporterii „Bătrânei Doamne” şi-au cam pierdut răbdarea. Aceştia au luat legătura cu omul de afaceri clujean, cerându-i lămuriri asupra situaţiei în care se regăseşte echipa lor de suflet, UTA Arad, care nu numai că nu şi-a început pregătirile dar nu are încă un lot de jucători.

“Am constatat că oferta făcută de Marius Ţucudean a fost respinsă de către conducerea UTA-ei dar în acelasi timp la club nu există altă activitate decât emiterea de promisiuni, una mai megalomană decât cealaltă. Reprezentanţi ai Suporter Club UTA au avut chiar o discuţie directă cu autointitulatul acţionar majoritar al clubului UTA, Adrian Marţian, care a refuzat să confirme incapacitaea de a-şi îndeplini promisiunile făcute în data de 15 Iulie la mitingul suporterilor, deşi pentru unele dintre acestea termenul a fost deja depăşit. În aceste condiţii la Adunarea Generală din 30 iulie, Suporter Club UTA va lua în discuţie şi situaţia de la club şi va lua o hotărâre în legătură cu atitudinea asociaţiei faţă de actuala conducere şi mijloacele de acţiune următoare” – se arată într-un comunicat remis de către Suporter Club UTA

Tranzacţia cu Atletico a căzut

Clubul Atletico, în speţă omul de afaceri Marius Ţucudean a întins o mână de ajutor pentru a salva echipa fanion a Aradului. Acesta a ofertat clubul arădean urmând ca FC UTA SA, să fie finanțată cu suma de 528 de mii de euro, bani cu care își permitea să-și continue activitatea în Liga a 2-a, dar asta cu prețul cedării acțiunilor contra unui preț simbolic de100 de lei, dar și renunțarea la creditările consemnate în contabilitatea clubului. Catanzariti și Guzardi au fost de acord, în schimb marele investitor Marțian, care a reuşit să-şi facă nişte acte “beton”,( n.r. nu se poate vinde, ceda…etc, clubul fără acordul lui), a spus nu. Răspunsul a fost dat doar prin intermediul presei și al partenerului său, Giovanni Catanzariti.

Căderea afacerii dintre cele două cluburi a fost anunţată chioar de către Marius Țucudean, patronul grupării „galben-negre

„Am vrut să salvăm echipa fanion al Aradului, UTA, dar am înțeles că nu se vrea. Nue nevoie de ajutorul nostru. Clubul are finanțatori, iar oferta noastră e oarecum nepotrivită. Cel puțin domnul Marțian dorește să continue la club, se pare că are și soluții, așa că fiecare îşi vede de drumul lui”

Aşteptăm cu mare interes să vedem cum acest mare investitor Adrian Marţian, continuă să-şi bată joc de brandul Aradului, de clubul numit UTA.  Oare până când?

No Comments

Comments for Atletico a ieşit din calcul. Marţian continuă să-şi bată joc de UTA are now closed.