Atelier de voce, dicție și oratorie cu Andrei Țigănaș la Biblioteca Județeană „Alexandu D. Xenopol” Arad

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: , , ,

Published on martie 22, 2018 with No Comments

Sala Centenar” din cadrul Bibliotecii Județene Alexandru D. Xenopol Arad va găzdui vineri, 23 martie 2018, de la ora 18.00, un atelier de voce, dicție și oratorie.

Atelierul va dura 2 ore și 30 de minute și va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și trainer de dicție.

Vom lucra la cele mai comune cinci pârghii care te ajută să transmiți încredere și simpatie atunci când comunici „unu lunu” sau în public. Atelierul va cuprinde exerciții practice în echipă, iar rolul meu va fi să ilustrez metode simple care te ajută să fii mai convingător într-o discuție, negociere sau prezentare. Evenimentul li se adresează deopotrivă celor care au nevoie de competențe oratorice în munca lor de zi cu zi și celor care vor să-și controleze mai bine emoțiile și vocea indiferent de context” a precizat Andrei Țigănaș, autorul atelierului.

Atelierul de voce, dicție și oratorie este organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și li se adresează în mod deosebit managerilor, antreprenorilor, oamenilor de vânzări, trainerilor. Programul atelierului este însă valoros pentru toți cei care, indiferent de profesie, sunt interesați de leadership și arta influențării.

No Comments

Comments for Atelier de voce, dicție și oratorie cu Andrei Țigănaș la Biblioteca Județeană „Alexandu D. Xenopol” Arad are now closed.