Asociația Profesională a Sudorilor și Școala de sudură din Arad – un nou proiect finalizat

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , ,

Published on august 07, 2022 with No Comments

Asociația Profesională a Sudorilor din România (www.asociatiasudorilor.ro) este singura asociație profesională din România care își propune să susțină toate școlile de sudură în limita posibilităților.

Un nou proiect s-a derulat timp de trei zile la la Școala de sudură Crișan (www.scoalacrisan.ro).

Cum pe piața muncii este nevoie de tot mai multă forță de muncă calificată, firma Air Liquide din București, o firmă multinațională care comercializează oxigen, acetilenă, argon, heliu au solicitat ca 13 dintre angajații lor să fie inițiați în tainele sudării, deoarece specialistii lor în vânzări nu au ținut niciodată un pistol de sudură în mână, iar inițierea în sudură le va aduce mai multe beneficii. La sfîrșitul cursului, conducătorul grupului, domnul Alexandru GOLDAN, ne-a mulțumit întrucât au plecat acasă cu o bază nedemontabilă în arta sudării și chiar au reușit să facă ”un cap la cap și un vertical ascendent”.

Așa cum am mai arătat și cu alte ocazii, Asociația Profesională a Sudorilor din România (www.asociatiasudorilor.ro) prin școala de sudură Crișan s-a împlicat în școlarizarea celor care le-a cerut sprijinul, și din ce în ce mai multe firme din industrie apelează la serviciile nostre.

„Seriozitatea, profesionalismul și munca dusă de opt ani, plus cele 21 de promoții de sudori sunt  cartea nostră de vizită,  este ceea ce ne recomandă și face să fim căutați. Sunt firme care au echipe de intreținere a utilajelor și care practică sudura „după ureche”, iar sudura nu ține, și se trezesc cu pierderi mari. Prin cursul „blitz” care se desfăsoară timp de trei-cinci zile, ne deplasăm împreună cu echipa de specialisți ai școlii noste la oricare dintre beneficiarii care ne solicită și îi indrumăm să învețe și să respecte tehnica sudării,   este declarația scurtă pe care a făcut-o, Ioan Marin Crișan, directorul școlii de sudură arădene.

 

No Comments

Comments for Asociația Profesională a Sudorilor și Școala de sudură din Arad – un nou proiect finalizat are now closed.