Asociația Centrul de Excelență Arad va derula mai multe acţiuni de ecologizare în cadrul proiectului „Fii Ecologic!”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 15, 2015 with No Comments

 

Asociația Centrul de Excelență Arad va derula în lunile mai şi iunie mai multe acţiuni de ecologizare în cadrul proiectului „Fii Ecologic!”. Proiectul, finanţat de Centrul Muncipal de Cultură Arad, îşi propune să promoveze eco-voluntariatului în municipiul Arad.

În cadrul acestor acţiuni va fi igienizat spațiului verde public pe o suprafață totală de minim 30.000 de metri pătraţi: Printre zonele vizate  se află: aria parcului în zona malului Mureșului – Zona Splaiul General Gh. Magheru Arad – Splaiul General Praporgescu – Parcul Copiilor – Cartier Alfa Arad, Pădurea Ceala, parte a Rezervaţiei Parcului Natural Lunca Mureşului. Peste 200 de tineri voluntari vor lua parte la aceste acţiuni.

De asemenea, proiectul mai presupune organizarea unei mese rotunde în data de 5 iunie 2015 cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Mediului, la care vor lua parte şi reprezentanţi ai unor instituţii interesate în promovarea protecției mediului pentru a  stabili prioritățile comune de acțiune pentru anul 2016.

„Prin punerea în practică a acestui proiect ne propunem creșterea conștientizării în rândul tinerilor din Arad cu privire la importanța eco-voluntariatului ca formă de participare activă la viața societății. Acţiunile de ecologizare se vor derula în mai multe locaţii din Arad, iar cei ce vor lua parte activ la acestea vor avea la dispoziţie toate cele necesare realizării acestei munci”, a afirmat Glad Varga, preşedintele asociaţiei Centrul de Excelenţă Arad.

 

No Comments

Comments for Asociația Centrul de Excelență Arad va derula mai multe acţiuni de ecologizare în cadrul proiectului „Fii Ecologic!” are now closed.