Armă deţinută ilegal descoperită de poliţişti

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 20, 2014 with No Comments

Un pistol cu gaze, deţinut ilegal, a fost descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, ieri, de poliţiştii arădeni, în urma efectuării unei percheziţii, pe raza municipiului Arad.

 

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Arad, în baza unei autorizaţii emise de magistraţii Judecătoriei Arad au efectuat,în cursul zilei de ieri,o percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 22 de ani, suspectat de deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

 

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit, la imobilul situat pe raza municipiului Arad, unde acesta locuia fără forme legale, un pistol cu gaze, calibru 9 mm, o sabie, trei pumnale şi două bâte de basseball.

 

 

Arma şi celelalte obiecte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

De asemenea, tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 134, din Legea nr. 295/2004, privind regimul armelor şi al muniţiilor.

 

 

Cel în cauză se află în stare de arest preventiv, într-un caz de furt calificat.

 

 

No Comments

Comments for Armă deţinută ilegal descoperită de poliţişti are now closed.