„Aradul puternic, cetățenii respectați” – PNL este singurul partid care prezintă o strategie pentru județul Arad 

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on mai 16, 2016 with No Comments

sigla-pnl-nou

Deși suntem oficial în toiul campaniei electorale de câteva zile, singurul partid din Arad care a prezentat o strategie pentru județul nostru este PNL. Conceptul liberalilor este sintetizat de sloganul „Aradul puternic, cetățenii respectați”. Niciun alt partid din Arad nu a prezentat o viziune asupra administrării județului și până acum toate celelalte s-au limitat fie să critice liberalii, fie să umble prin județ la întâlniri cetățenești la care însă nu adună mai mult de 15-20 de oameni.

O succintă cercetare a profilelor principalilor concurenți la Consiliul județean ne arată că Iustin Cionca, desemnat de PNL să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, propune soluții sectoriale și le prezintă pe rând, una câte una. PSD, pe de altă parte, postează fotografii cu întâlniri de la mese festive și chefuri, din care înțelegem că strategia sa clară pentru județul nostru este… să o facă lată!

No Comments

Comments for „Aradul puternic, cetățenii respectați” – PNL este singurul partid care prezintă o strategie pentru județul Arad  are now closed.