Aradul marchează Zilei Mondiale a Patrimoniului

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on iulie 09, 2014 with No Comments

Asociația Doma Art  Style, în parteneriat cu Asociația Educatio, cu sprijinul financiar  al Primăriei Municipiului Arad, derulează  proiectul Arad 2021 – Cetate Europeană. Scopul proiectului îl constituie promovarea spiritului de interculturalitate și cetățenie activă.

Concret, proiectul presupune implicarea a peste 4000 de persoane într-un eveniment cultural-artistic de anvergură cu ocazia Zilei Mondiale a Patrimoniului care este celebrată pe data de 20 septembrie 2014. De asemenea, se va realiza un film de scurt mertaj alături de participanții în cadrul proiectului și se vor iniția parteneriate cu instituții publice, ONG-uri pentru desfășurarea activităților.

“Ziua Mondială a Patrimoniului va fi marcată și în orașul nostru printr-o serie de evenimente pe care le vom organiza cu sprijinul voluntarilor din școlile arădene, dar îi așteptăm  pe toți arădenii să ni se alăture. Aradul are un patrimoniu cultural și arhitectural care trebuie valorificat, mai ales în perspectiva în care orașul nostru și-a anunțat candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021″, a declarat Dorian Cosma, președinte Asociația Doma Art Style.

No Comments

Comments for Aradul marchează Zilei Mondiale a Patrimoniului are now closed.