Arădenii sunt invitaţi la volei pe plajă

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 18, 2016 with No Comments

volei

Iubitorii voleiului sunt invitaţi de la finalul acestei săptămâni, mai precis de vineri până duminică la cea de a II-a ediţie a turneului Fan Tour Open Arad la volei pe paljă.

Competiţia reuneşte la start zece echipe, dintre care două din Serbia, plus un jucător din Ungaria. Aradul va avea la fileu o echipă de la clubul organizator, Fan Arad, formată din vicecampionul naţional Cătălin Lelea şi Adrian Holhoş, pe Marius Mascovits (CSM Arad), care va face echipă cu jucătorul maghiar, plus alte trei perechi de la ProVolei.

Dând startul evenimentelor sportive din cadrul “Zilelor Aradului”, turneul de volei pe plajă se dispută la baza “Constructorul”, de pe faleza Mureşului, iar intrarea este liberă.

“Începem vineri dimineaţă, în jur de ora 11.00, sâmbătă se joacă toată ziua, iar duminică sunt programate semifinalele şi finala, tot începând cu orele 10.30-11. 00. E un turneu cu echipe puternice la start, nivelul e mai bun decât anul trecut, iar premiile valorează în total 1.000 de euro: 400 pentru locul 1, 300 pentru locul 2, 200 pentru locul 3 şi 100 pentru locul 4. Sperăm să avem parte de vreme bună şi cât mai mulţi spectatori, îi aşteptăm pe arădeni la volei pe plajă” a precizat preşedintele clubului Fan Arad, Ştefan Gog.

No Comments

Comments for Arădenii sunt invitaţi la volei pe plajă are now closed.