Arădenii au rămas înzăpeziți din cauza certurilor PNL-PSD

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on ianuarie 09, 2019 with No Comments

Marin Lupaș critică modul in care s-a facut deszapezirea in municipiul Arad. Consilierul independent atribuie lipsa de actiune a firmelor insarcinate pe seama certurilor interminabile dintre PNL si PSD pe contracele de concesiune si licitatiile aferente.

Cand i-am rugat, atat pe cei din PNL cat si pe cei din PSD sa renunte la certurile lor politice pe contractele atribuite firmelor de salubrizare, m-au ignorat. Acum aradenii sunt suparati pe reprezentantii acestor partide si pe buna dreptate! Nu trebuie sa mire pe nimeni ca firma din Deva insarcinata cu deszapezirea nu a fost la datorie cu maximul de utilaje cand ei sunt inca in litigiu cu Polaris, fostul partener al Primariei Arad pana cand intelegerea cu primarul Constantei, Radu Mazare, probabil nu mai era pe placul lui Gheorghe Falca. Asa s-au obisnuit de fapt si PNL si PSD, sa faca intelegeri ascunse, apoi sa faca un scandal public intre ei daca nu au ajuns la o intelegere, iar aradenii sunt cei care au de pierdut tot timpul”, declară Marin Lupaș.

Mai mulți arădeni au atras atenția consilierului independent că străzile Aradului, inclusiv artere principale, au fost tratate doar cu sare și nisip, fără vreo urmă de utilajele care în mod normal ar fi lucrat în condiții de vreme similare.

No Comments

Comments for Arădenii au rămas înzăpeziți din cauza certurilor PNL-PSD are now closed.