Aproape 58 de milioane de lei din Programul Național „Anghel Saligny” pentru patru comunități din județ

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 27, 2024 with No Comments

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației s-au semnat astăzi patru contracte de finanțare, în valoare de aproape 58 de milioane de lei de care vor beneficia comunitățile din Vârfurile, Sântana, Șeitin și Bocsig, fondurile provenind prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Alături de primarii celor patru unități administrativ teritoariale au fost și parlamentarii liberali arădeni Ioan Cristina, Sergiu Bîlcea și Glad Varga.

„Este încă un moment semnificativ pentru dezvoltarea comunităților locale!  Finanțările acordate vor susține proiecte esențiale pentru îmbunătățirea calităţii vieții cetățenilor, prin modernizarea infrastructurii rutiere şi a reţelei de utilităţi”, a declarat deputatul Glad Varga.

Comuna Vârfurile a obținut o finanțare de 2,79 milioane de lei pentru modernizare drumului comunal DC42 aflat în localitatea Mermeşti; orașul Sântana, 25 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale în zona centrală (străzile Muncii, Rodnei și Mihai Viteazul); la Șeitin vor ajunge 15 milioane de lei pentru modernizare-asfaltare străzi, iar la Bocsig 15 milioane pentru realizarea rețelei de canalizare. „Aceste investiții care răspund nevoilor oamenilor, în fiecare localitate, sunt esențiale pentru noi. În acest fel, sprijinim dezvoltarea locală cu scopul de a oferi un climat mai bun de viață și de muncă oamenilor din toate localitățile județului nostru. Îi felicit pe toți primarii care muncesc pentru a aduce fonduri care dezvoltă localitățile județului nostru”, susține deputatul Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

Senatorul Ioan Cristina a ținut să precizeze că susține orice investiție atrasă în județ care are ca scop creșterea gradului de confort. „Primarii liberali dau încă o dată dovadă că sunt oameni gospodari, atenți la nevoile cetățenilor. Personal susțin orice investiție atrasă de orașele și comunele județului care are drept scop dezvoltarea infrastructurii și creșterea gradului de confort”, afirmă Ioan Cristina.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Aproape 58 de milioane de lei din Programul Național „Anghel Saligny” pentru patru comunități din județ are now closed.