APM: Se pune în aplicare metoda de înregistrare a solicitărilor de reglementare online.

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 10, 2013 with No Comments

Agenția pentru Protecția Mediului Arad informează, că începând de astăzi se va pune în aplicare, noua modalitate de înregistrare a solicitărilor de emitere a actelor de reglementare, în format electronic (online). Astfel, atât persoanele fizice cât şi cele juridice trebuie să ştie că pentru solicitarea actelor de reglementare trebuie să parcurgă mai multe etape. Solicitanții se vor înregistra la adresa http://raportare.anpm.ro, conform instrucțiunilor din Ghidul de utilizare al formularului online de înregistare (numit eFORM) în vederea obținerii contului de acces (user și parolă); după înregistrare, titularii vor depune online (electronic) cererile privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare, însoțită de documentația aferentă fiecărei solicitări, în sistemul informatic integrat de mediu (SIM); documentele se vor depune și în format tradițional (pe hârtie), la sediul APM Arad.

Cererile privind emiterea actelor de reglementare vor fi luate în considerare, doar dacă există înregistrată și copia electronică a acesteia, depusă de titular, în Sistemul Informatic Integrat de Mediu (SIM).

„În acest context, începând de astăzi toţi operatorii economici care solicită acte de reglementare vor transmite cereri privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare atât în format tradiţional, pe hârtie, cât şi online (electronic) iar cererile vor fi luate în lucru doar dacă există înregistrată şi copia electronică a acesteia, depusă de operatorii economici în Sistemul Informatic Integrat de Mediu (SIM). Din punct de vedere organizatoric, pentru înregistrarea cererilor în format electronic este necesară înregistrarea operatorului economic în portalul SIM, cu drept explicit de acces al aplicaţiei SIM.Webform.Public”, spune Vasile Man (foto), directorul executiv al APM Arad. Aceste mecanisme de înregistrare şi încadrare a operatorilor economici pot fi consultate pe site-ul http://apmar.anpm.ro.

 

No Comments

Comments for APM: Se pune în aplicare metoda de înregistrare a solicitărilor de reglementare online. are now closed.