Angel Popescu: „Un medic pentru Arad!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on mai 21, 2020 with No Comments

Partidul Noua Dreaptă există ca formaţiune politică din octombrie 2015. Se înscrie ca un partid cu orientare de centru şi militează pentru o coagulare a tuturor forţelor politice, în vederea asigurării unei cât mai bune calităţi a vieţii poporului român.

Poziţionat geografic în vestul ţării, judeţul Arad se înscrie în rândurile politicului regiunilor transfrontaliere, fiind un model de convieţuire a tuturor locuitorilor săi, indiferent de naţionalitate.

Perseverent în a-şi pune în practică platforma politică, Partidul Noua Dreaptă se manifestă, din nou, ca un promotor al ideii de colaborare a întregii comunităţi, având ca scop final inclusiv administrarea Municipiului Arad.

Orientându-se asupra unor calităţi umane caracteristice, Partidul Noua Dreaptă îşi înscrie candidatul pentru alegerile locale, vizând poziţia de Primar al Municipiului Arad.

Candidatul nostru este domnul dr. Dan Pârvulescu, o persoană care ne garantează aplicarea politicii noastre administrative.

În urma acordului Biroului Executiv al Partidului Noua Dreaptă şi personal al preşedintelui av. Tudor Ionescu, filiala Arad a partidului Noua Dreaptă, l-a nominalizat ca şi candidat oficial la funcţia de primar al Aradului, pe colegul nostru dr. Dan Pârvulescu, pe care îl susţinem necondiţionat în campania electorală locală ce va avea loc în curând.

Pentru informarea electoratului, vă prezentăm câteva date despre candidatul nostru:

Dr. Pârvulescu Dan

Născut-25.05.1954

Oradea Jud- Bihor

-Absolvent al Institutului de Medicină Timişoara

-medic specialist

-masterat în Medicină socială şi Management sanitar

-tată al doi copii

-Religie-ortodox

Partidul Noua Dreaptă invită toate partidele politice ( PSD-PNL-USR-ALDE-PMP-UDMR-PNŢCD, etc ) să-şi orienteze voturile electoratului către candidatul nostru, dr. Dan Pârvulescu .

GARANTĂM REUŞITA !

Mulţumesc pentru încredere !

Candidatura mea pentru funcția de Primar al Aradului nu se dorește a fi o luptă oarbă pentru o putere politică, ci o încercare a Partidului Noua Dreaptă, care mă susține, de a demonstra că mai există și alte capacități organizatorice, care să crească încrederea populației într-o conviețuire de calitate a tuturor naționalităților conlocuitoare și care să dea un plus de valoare vieții noastre, a tuturor.

Voi adopta o atitudine pozitivă pentru apărarea intereselor tuturor cetățenilor arădeni, mizând inclusiv pe decența minorităților conlocuitoare și îndeamnându-i pe membri acestora la o atitudine corectă, neinvazivă în stările sufletești ale altora.

Cu toții trebuie să împingem căruța prosperității municipiului Arad și a bunăstării locuitorilor săi. Pentru asta, preconizez proiecte concrete ”pro ceva”, nu ”împotriva a ceva”. Desigur, cei care iau la cunoștință despre candidatura mea la funcția de Primar al Aradului, doresc să cunoască prioritățile pe care echipa mea le va avea în vedere.

Iată-le, într-o prezentare care nu se vrea o ierarhie a importanței: – Demontarea teraselor de pe trotuarele bulevardului principal, pentru libertatea de mișcare a pietonilor și pentru punerea în evidență a arhitecturii zonelor.

- Reorganizarea transportului în comun, prin regândirea amplasării stațiilor de tramvai, care să preia cît mai mulți călători, reducând substanțial traficul auto.

- Organizarea locurilor de parcare în paralel cu bordura, numerotarea și închirierea lor la prețuri corecte.

- Administrarea complexă a ștrandului Neptun, inclusiv cu reorganizarea spațiilor comerciale.

- Demararea procedurilor de transformare a albiei Mureșului, în râu navigabil pentru transportul de mărfuri și pasageri.

- Preluarea în administrare și reorganizarea Spitalului municipal. – Refacerea organigramei Primăriei Arad și actualizarea măsurilor administrative ce se impun.

- Digitalizarea serviciilor municipale pentru reducerea birocrației, inclusiv programarea online la Primărie.

- Analizarea activității și a costurilor de funcționare pentru CET.

- Scăderea taxelor și impozitelor pentru populația municipiului.

- Transparența deciziilor și a repartiției bugetului din banul public.

- Regândirea managementului Aeroportului Internațional din Arad

- Organizarea unui eveniment cultural de calibru, anual, cu participare internațională – Reanalizarea dosarelor de protecție socială a persoanelor domiciliate în Arad.

Dr. Dan Pârvulescu candidat.

Angel Popescu Preşedinte

Partidul Noua Dreaptă

Filiala Arad

No Comments

Comments for Angel Popescu: „Un medic pentru Arad!” are now closed.