Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Municipiului Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on octombrie 11, 2017 with No Comments

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit azi vizita ambasadorului Republicii Belarus în România, Andrei M. Grinkevich. Este pentru a doua oară când Excelenţa Sa vizitează Aradul şi are întrevederi cu autorităţile locale.

Întâlnirea a fost favorabilă în vederea intensificării relațiilor de colaborare ale Belarusului cu România pe trei paliere: economic, cultural şi educaţional. Excelența sa a remarcat atât oportunitățile pe care Aradul le oferă investitorilor străini, cât şi deschiderea municipalității arădene pentru parteneriate cu orașe din Belarus.

În acest context primarul municipiului Arad a afirmat: “Ne gândim serios la o înfrăţire a Aradului cu unul dintre oraşele din Belarus care a stabilit deja parteneriate cu universităţile arădene.  De asemenea, ne dorim o extindere a colaborării la nivel cultural, dar mai ales la nivel economic”.

La finalul întâlnirii, edilul a lansat invitaţia ca o delegaţie din partea Belarus să participe la evenimentele organizate la Arad cu prilejul centenarului marii uniri.

No Comments

Comments for Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Municipiului Arad are now closed.