Alexis Rouvre din Belgia îi invită pe arădeni la „Sfori”

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on mai 27, 2015 with No Comments

Compania Alexis Rouvre din Belgia le propune arădenilor joi, 28 mai, de la ora 19.30, spectacolul „Cordes”- „Sfori”. Spectacolul va avea loc în sala Studio a Teatrului Clasic Ioan Slavici, în organizarea Centrului Municipal de Cultură.

„Existența nu e deloc un lucru ușor – adesea ne trezim cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Cum să trăiești? Cum să trăiești aici? „Identitatea umană nu e un simplu loc în care trăim confortabil, ci o căutare permanentă”, afirma scriitorul ceh Vaclav Havel. Eterna căutare a fericirii, această horă în care ne prindem mereu, nu ne ajută cu nimic în toată această problemă. Iar Alexis Rouvre intră în joc și aduce prin spectacolul său una dintre cele mai puternice metafore despre fragilitate, pe care lumea circului le-a oferit vreodată”, se arată în sinopsisul spectacolului.

De și cu: Alexis Rouvre

Aport exterior: Paola Rizza și Nicanor De Elia

Creații muzicale: Loïc Bescond

Regie și lumini: Charlotte Plissart

Intrarea este liberă la toate spectacolele din cadrul festivalului.

Festivalul Internaţional de Teatru Circ aduce în oraşul nostru spectacole care au participat la Festivalul Avignon OFF în anii 2013 şi 2014.Trupele invitate din Franţa, Belgia, Serbia şi România prezintă spectacole premiate la festivaluri internaţionale.

 

No Comments

Comments for Alexis Rouvre din Belgia îi invită pe arădeni la „Sfori” are now closed.