Alergătorii Experiența Multisport au fost prezenți la Cluj

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on mai 04, 2015 with No Comments

Aflat la cea de-a V-a ediție, Maratonul Internațional Arobs Cluj a reunit recent peste 3500 de alergători profesioniști și amatori din peste 22 de țări la cele trei probe tehnice ale sale (maraton, semimaraton și ștafetă), precum și la cele două curse populare organizate (Cros 6 km și Cursa pentru copii).

Clubul Sportiv Experiența Multisport din Arad a fost reprezentat la această competiție sportivă de către următorii membrii: Ioana Reghiș (proba de maraton); Tiberiu Maghera, Gheorghe Moșion, Ruben Galiș și Iulia Olga Ghinga (proba de semimaraton); Denisa Mateucă, Cristina Palcu, Diana Miazga și Iulia Olga Ghinga (ștafetă feminină de maraton 4 x 10, 5 km).

De asemenea, alergătorii arădeni au obținut rezultate notabile la Cluj. Astfel, ștafeta feminină mai sus amintită a reușit pentru al doilea an consecutiv ocuparea locului 3 la această categorie, din totalul de peste 140 de echipe de ștafetă participante. Mai mult, Iulia Olga Ghinga și-a menținut performanța de anul trecut, ocupând primul loc la semimaraton la categoria sa de vârstă, respectiv locul 5 la categoria Open feminin la proba de semimaraton.

Nu în ultimul rând, toți reprezentanți Clubului Sportiv Experiența Multisport s-au arătat încântați de participare și organizare și doresc să-și păstreze performanțele bune și în cadrul Maratonului, semimaratonului și crosului Aradului ce se va desfășura în orașul nostru pe data de 6 iunie 2015.

No Comments

Comments for Alergătorii Experiența Multisport au fost prezenți la Cluj are now closed.