Aflăm de la Poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 17, 2013 with No Comments

Septuagenară accidentată 

În data de 16 mai a.c., în jurul orelor 11.30, pe raza localităţii Pecica, a avut loc un accident, în urma căruia a fost rănită uşor o femeie în vârstă de 71 ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce,  C. Egon de 44 ani, din Pecica, a condus un autoturism Mitsubischi Lancer, pe o stradă din localitate, a surprins şi accidentat pe C. Ileana de 71 ani, care a circulat cu o bicicletă în aceelaşi sens de mers şi care a virat la stânga prin faţa autoturismului, fără să se asigure.

În urma accidentului C. Ileana a suferit răni uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările.

Accident rutier soldat că rănirea gravă a unei femei

În data de 16 mai a.c., în jurul orelor 12.50, pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unei persoane de 79 ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Opel Vectra pe Calea Timişorii,  T. Iulia de 35 ani, din Arad, a surprins şi accidentat grav pe M. Floare de 79 ani, din Arad.

Victima se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni respectivă, marcată şi semnalizată corespunzător. Poliţiştii continuă cercetările.

Infracţiuni în trafic

În cursul zilei de ieri,  poliţiştii arădeni au depistat în trafic, două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ineu l-au depistat pe raza localităţii, pe J. Eugen de 25 ani, care a condus un moped, fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se  afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, poliţiştii Postului de Poliţie Ghioroc, l-au depistat în trafic, pe P. Constantin de 43 ani, din Arad, în timp ce a condus pe raza localităţii Ghioroc, o autoutilitară Peugeot Boxer, având permisul de conducere anulat din anul 2009.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Sancţionaţi pentru deţinere şi comerţ ilegal de ţigări

Poliţiştii arădeni au depistat două persoane care deţineau şi ofereau spre vânzare ţigări netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Astfel poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sântana l-au identificat pe G. Ioan, care aflându-se pe o stradă din Sântana a oferit spre vânzare trecătorilor mai multe pachete de ţigări de diferite mărci, timbrate necorespunzător, iar poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Sebiş l-au depistat pe M. Teodor, care deţinea spre comercializare mai multe pachete de ţigări.

Conform Legii nr. 12/1990, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu suma totală de 2500  de lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Adolescentă dispărută de la domiciliu

Poliţiştii arădeni desfăşoară activităţi de depistare a unei adolescente, care a dispărut de la domiciliu.

În seara zilei de 16 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că DEIAC LAURA ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, dinArad, a plecat în cursul dimineţii de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Adolescenta ar următoarele semnalmente : 1,65 m, 45 kg, slăbuţă, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie. Poliţiştii rutieri în acţiune/Au fost aplicate peste 200 de sancţiuni contravenţionale

 Infracţiuni în trafic

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 217  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 37.400 lei.

Dintre acestea, 52 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, iar 165 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii au mai fost sancţionaţi 11 pietoni  care au traversat neregulamentar. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

·

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliţie are now closed.