Adrian Todor: „PSD nu acceptă să fie părtaş la jaful pe bani publici“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on octombrie 21, 2016 with No Comments

adrian-todor-23-septembrie-2016

Consilierii locali municipali PSD Arad sunt consternaţi de atitudinea PNL de a respinge astăzi în şedinţa CLM instituirea unei comisii de anchetă în cazul CET.

Social-democraţii apreciază că au fost risipiţi mult prea mulţi bani publici pentru experimentele eşuate ale administraţiei locale şi prin urmare au cerut transparenţă totală pentru cetăţenii Aradului.

„Am fost uimiţi să constatăm că deşi săptămâna trecută am votat atribuirea a 24 milioane lei pentru preluarea infrastructurii CET şi trecerea ei în proprietatea municipalităţii, astăzi a fost convocată o şedinţă de îndată având ca scop alocarea de noi fonduri pentru a cârpi incompetenţa primarului şi a echipei sale.

Bineînţeles că Gheorghe Falcă nu a fost prezent, perseverând în atitudinea sa de sfidare a cetăţenilor municipiului. Cert este că a fost avansată suma de 10 milioane lei pentru stingerea a noi şi noi datorii a CET Arad, generate de amatorismul administraţiei locale.

După cum am promis am solicitat în această dimineaţă înfiinţarea unei comisii de anchetă, abilitată să facă lumină în problema CET.Scopul principal: A-i lămuri în primul rând pe arădeni pe ce se duc banii lor.

PNL a respins iniţiativa, demonstrând maximum de opacitate şi faptul că tratează CET-ul precum o puşculiţă de partid. Nu am fost şi nu putem fi părtăşi la un asemenea jaf pe bani publici, instrumentat de Falcă şi grupul care îl secondează, avem un mandat primit de la locuitorii acestui oraş şi suntem obligaţi să ne facem datoria faţă de ei şi să le reprezentăm corect interesele”, afirmă consilierul local municipal PSD Adrian Todor

No Comments

Comments for Adrian Todor: „PSD nu acceptă să fie părtaş la jaful pe bani publici“ are now closed.