Adrian Todor: „Liberalii să dovedească prin fapte că doresc preluarea Cetății Aradului“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iulie 25, 2019 with No Comments

Cetatea Aradului este folosită de către liberalii arădeni, în ultimii ani, doar ca temă în campaniile electorale. Deși există un protocol semnat de aproape zece ani cu Ministerul Apărării, privind preluarea cetății, administrația liberală condusă de Falcă și, mai nou, de executantul Bibarț nu a făcut absolut nimic pentru a pune în practică acest deziderat al arădenilor.

 „Am văzut în ultimele zile că un domn de la PNL Arad și-a adus aminte de Cetatea Aradului și reîncălzește această temă pe care, din păcate, liberalii o folosesc doar în perioadele electorale, dar în 15 ani de când Falcă și ai lui sunt la putere n-au făcut nimic pentru a introduce cetatea în circuitul civil.

Le reamintim celor de la PNL, că tătucul lor, plecat dintre noi la Bruxelles, a semnat de aproape zece ani un protocol cu Ministerul Apărării, prin care se angaja în numele Primăriei Arad să reabiliteze unitatea militară din Gai și să realizeze 250 de apartamente ANL pentru militari. În cei peste 9 ani de când a semnat protocolul, Falcă și compania nu și-au respectat promisiunile, pe scurt nu au fost interesați cu adevărat să preia Cetatea Aradului. Ne aducem aminte că an de an în bugetul municipiului au fost repartizate sume pentru reabilitarea unității militare din Gai, dar acele lucrări n-au început nici în prezent, pentru simplul fapt că cei de la PNL nu au dorit acest lucru. Ce să mai vorbim despre apartamentele ANL pe care Falcă s-a angajat să le construiască, dar care au rămas și ele pe hârtie.

Arădenii sunt sătui de poveștile electorale liberale legate de Cetatea Aradului și vor fapte. Îi solicităm public domnului primar interimar Bibarț să renunțe la politica promovată de Gheorghe Falcă în ultimii 15 ani, să nu mai dea vina pe alții pentru nereușitele lor și să se apuce de treabă, să-și respecte obligațiile asumate prin acel protocol încheiat cu Ministerul Apărării, astfel încât Cetatea Aradului să poată fi introdusă cât mai curând în circuitul civil“, declară deputatul PSD Adrian Todor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor: „Liberalii să dovedească prin fapte că doresc preluarea Cetății Aradului“ are now closed.