Adrian Todor : „CJA are o șansă unică de a aduce curse aeriene pe Aeroportul Arad“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 05, 2018 with No Comments

Compania românească Blue Air, a doua ca importanță după Tarom, a anunțat săptămâna trecută că își anulează zborurile de pe Timișoara, din cauza neînțelegerilor pe care le are cu reprezentanții Aeroportului „Traian Vuia“. Deputatul Adrian Todor crede că reprezentanții Consiliului Județean Arad ar trebui să profite de această ruptură și să aducă la Arad compania Blue Air.

 

„Reprezentanții Consiliului Județean Arad au acum o șansă unică să aducă pe aeroport curse regulate, după retragere celor de la Blue Air de pe Timișoara. În urma neînțelegerilor dintre Blue Air și Aeroportul „Traian Vuia“, practic, Moldova nu mai are legătură spre vestul țării, ceea ce reprezintă o oportunitate deosebită pentru Aeroportul Arad, care ar putea profita de această situație.

Sper ca cei din conducerea Consiliului Județean Arad să fi reacționat deja și să fi deschis discuțiile cu Blue Air, a doua companie românească de pe piață, pentru a aduce la Arad zboruri spre Iași sau Cluj. Sunt convins că aceste curse vor avea un real succes, având în vedere faptul că Timișoara se află la doar 40 de kilometri de Aeroportul Arad, adică 20 de minute de mers cu mașina pe autostradă, dar și lipsa oricărei alte alternative de a circula cu avionul spre Moldova, din zona de vest, cu excepția unor curse cu escală la București.

Avem ocazia să-i vedem la lucru pe domnii de la Consiliul Județean, care în următoarele săptămâni au șansa să arate arădenilor cât sunt de competenți și cât de mult doresc să aducă noi curse pe Aeroportul Arad. Oportunitatea există, doar trebuie să profităm de ea“, a declarat deputatul PSD Arad Adrian Todor.

 

 

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor : „CJA are o șansă unică de a aduce curse aeriene pe Aeroportul Arad“ are now closed.