Adrian Todor : Aeroportul Arad iese din izolare prin eforturile paralamentarilor PSD Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 22, 2018 with No Comments

 

Parlamentarii PSD de Arad au făcut deja primul pas pentru repunerea Aradului pe harta transportului aerian din România, în condiţiile în care, după discuţii şi tratative cu conducerea Tarom, compania va opera din nou zboruri de pe aeroportul Arad cu destinaţia Bucureşti. Convorbirile purtate în această dimineaţă de deputaţii Adrian Todor şi Florin Tripa, precum şi semnarea contractului de colaborare între Aeroport şi Tarom certifică acest fapt.

„Sunt bucuros că prin eforturile noastre am reuşit să determinăm conducerea companiei să împlinească un vis al arădenilor. Meritul este unul comun, datorat implicării echipei de parlamentari social-democraţi, a preşedintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a senatorului de Arad, Mihai Fifor şi evident a colegului meu Florin Tripa, care m-a însoţit astăzi la convorbirile cu staff-ul de conducere Tarom. În mod fericit, semnarea contractului are loc înainte de 1 Decembrie, un imbold pozitiv care subliniază în chip simbolic unitatea de acţiune şi armonia de care Aradul are nevoie. Multă deschidere am constatat şi în discuţiile purtate în cursul acestei dimineţi cu doamna Raluca Zominita, director operaţiuni sol şi domnul Alexandru Szlivka, șeful Serviciului Proceduri și Contracte Handling, atitudine de altfel dovedită anterior şi de directorul general Tarom, domnul Wolff Werner Wilhelm căruia îi mulţumesc pentru atitudinea deschisă şi cooperantă.

Am subliniat în nenumărate ocazii cât de importantă este scoaterea Aeroportului Arad din izolarea în care s-a aflat atâta vreme şi  introducerea sa în circuitul naţional al transportului aerian, acolo unde îi este locul. Cunosc doleanţele arădenilor şi cred că astăzi suntem cu un pas în faţă în ceea ce priveşte materializarea unui proiect mai amplu de mare interes public local.” spune deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor : Aeroportul Arad iese din izolare prin eforturile paralamentarilor PSD Arad are now closed.