Adrian Ţoca, câştigător în lupta cu prefectura

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 29, 2013 with No Comments

Adrian Ţoca, primarul suspendat al comunei Hălmagiu, a câştigat în instanţă anularea Ordinului nr. 433 din 28 august 2013, emis de Prefectură, prin care îi înceta calitatea de primar. Instanţa de contencios administrativ a admis acţiunea înaintată de către Adrian Ţoca, prin care a fost atacat ordinul de prefect. Sentinţa este definitivă.

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a declarat: „Mă bucur că justiţia a stabilit de partea cui este adevărul. Se dovedeşte că am avut dreptate, în momentul demiterii primarului, când am spus că este un abuz fără precedent al subprefectului Radu Stoian.  Un abuz prin are acesta a încercat să facă jocurile politice ale unui partid, prin emiterea unor acte administrative ilegale, fără precedent. Regret că în momentul respectiv, alături de mine, în apărarea primarului, a fost doar senatorul Traian Igaş. Primii care trebuiau să ia această atitudine, deputatul de colegiu şi ceilalţi din conducere, nu au făcut-o, pentru că au fost interesaţi doar de jocurile interne, meschine şi mici din interiorul partidului, uitând că echipă înseamnă să-ţi aperi colegii în situaţii grele”.  

Adrian Ţoca, primarul comunei Hălmagiu, a declarat. „Am câştigat, într-adevăr, procesul, fapt pentru care nu pot decât să mă bucur. Suspendarea mea a fost un abuz. Consider că mi s-a făcut dreptate atât mie cât şi cetăţenilor comunei Hălmagiu, care mi-au acordat încrederea şi pentru cel de al doilea mandat”, a declarat primarul Adrian Ţoca.

Reamintim că Instutuţia prefectului Judeţul Arad a emis un ordin prin care mandatul lui Adrian Ţoca încetează de drept la finele lunii august, acesta din urmă contestând la Tribunalul Arad actul în cauză.

 

 

 

No Comments

Comments for Adrian Ţoca, câştigător în lupta cu prefectura are now closed.