Adrian Dodean a adus un titlu naţional pentru CSM

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 04, 2013 with No Comments

Campionatele Naţionale de tenis de masă – seniori a fost abordat de către reprezentanţii CSM–ului sub semnul absenţei Danielei Dodean, în recuperare după operaţia suferită la genunchi. Un alt reprezentant al familiei, Adrian (foto), a reuşit să aducă însă Aradului un titlu naţional, la dublu, acolo unde a evoluat alături de Constantin Cioti, de la CSM Buzău.

În ultimul act, cei doi au trecut de perechea Ovidiu Ionescu – Hunor Szocs (CSM Buzău – CSM Bistriţa), scor 3-0 la seturi (9, 6, 9), cucerind astfel medalia din cel mai preţios metal.

Pentru Adrian Dodean rezultatul reprezintă o reeditare a succesului de anul trecut, iar o nouă confirmare a valorii sale este convocarea în lotul naţional pentru meciul cu Slovacia.

La simplu masculin, Adrian Dodean a fost eliminat în optimi de Hunor Szocs, scor 2-4 (-10, 7, 10, -4, 9, 9), acelaşi jucător care l-a învins şi anul trecut în semifinale. Arădeanul a acuzat însă o accidentare suferită la mână, care şi-a pus amprenta asupra prestaţiei sale. Tot la simplu masculin, Bogdan Roman a pierdut barajul pentru accederea pe tabloul principal, în faţa unui jucător din Cluj.

La simplu feminin, Bernadett Balint, a V-a favorită, a fost aproape de a pătrunde în careul de aşi, dar a fost eliminată la mare luptă, în sferturi, de mai experimentata Iulia Necula, 2-4 (-5, 5, 6, -3, -9, -8). Andreea Dodean a pierdut în primul tur, şaisprezecimi de finală, scor 2-4 la seturi (-3, -5 -10, 8, 10, -8), în faţa Alinei Zaharia, de la LPS Constanţa.

La dublu feminin perechea Bernadett Balint –  Andreea Dodean s-a oprit în sferturile de finală, acolo unde s-a înclinat în faţa tandemului Necula – Hirici, 1-3 la seturi (10, -4, -12, -3), proba fiind câştigată de principalele favorite, constănţencele Elizabeta Samara şi Ioana Gheneş.

În proba de dublu mixt, cele două perechi arădene au părăsit competiţia în optimile de finală. Fraţii Dodean, Andreea şi Adrian, au pierdut, 2-3 (-5, -6, 6, 8, -8) în faţa perechii Munteanu – Hirici, în timp ce tandemul Bernadett Balint – Adrian Costea (CSM Bistriţa) a fost învins de “duo”-ul Grigore – Şebe, tot 2-3 la seturi (9, -9, -2, 10, -9).

 

 

No Comments

Comments for Adrian Dodean a adus un titlu naţional pentru CSM are now closed.