Acţiune pe linia legalităţii transportului de persoane

Written by Adi Constantin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on martie 28, 2014 with No Comments

Peste 160 de sancţiuni contravenţionale, au aplicat poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni pentru depistare neregulilor privind transportul de persoane.

În cadrul acţiunii desfăşurate ieri, pe raza judeţului, pentru depistarea neregulilor privind transportul de persoane şi alte abateri de la normele rutiere, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.000 lei.

Pentru neregulile constatate în trafic, au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, din care 57 pentru depăşirea vitezei legale, iar 106 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, în urma acţiunii au fost reţinute 6 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

G. Cristian a fost depistat de poliţişti în trafic, pe ruta Chişineu Criş – Zimand Cuz, în timp ce a transportat mai multe persoane cu un autobuz aparţinând unei societăţi care, în calitate de operator de transport a efectuat transport de persoane fără a respecta prevederile privind  licenţa de transport.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 9.000 lei şi a fost suspendat dreptul de utilizare a autobuzului pe o perioadă de 6 luni de zile.

No Comments

Comments for Acţiune pe linia legalităţii transportului de persoane are now closed.