Acţiune de ecologizare în jurul magazinului Selgros

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 20, 2013 with No Comments

La sfârşitul săptămânii trecute, magazinul Selgros în parteneriat cu Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară şi Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Arad a organizat, o amplă acţiune de ecologizare a zonei în care este amplasat hypermarket-ul, pe o distanţă de cel puţin doi kilometri de jur-împrejur.

„Frumoasa acţiune face parte dintr-o serie de activităţi pe care conducerea Selgros şi le propune pe viitor pentru a promova ideea că, pentru membrii acestei mari familii, curăţenia este extrem de importantă, atât pe dinăuntru, cât şi pe dinafară. Peste 100 de  angajaţi şi voluntari au fost implicaţi în acţiune, clienţii Selgros au avut prilejul să admire, la propriu, o adevărată armată veselă de copii, tineri şi adulți echipaţi în stil european, cu mănuşi şi saci ecologici, «colectând», plini de vervă, tot ce nu se potrivea cu… frumuseţea mediului înconjurător şi standardele de curăţenie ale magazinului”, au declarat reprezentanţii magazinului Selgros.

La finalul acţiunii, toţi elevi din ciclul primar implicaţi în această acţiune au fost răsplătiţi cu ghiozdane Selgros pline de bunătăţi şi jucării. De asemenea, toţi cei prezenţi la acţiune au fost invitaţi, la sfârşit, să ia parte la un picnic în aer liber, desfăşurat chiar în parcarea magazinului Selgros: s-au servit răcoritoare şi diverse preparate la grătar, realizate chiar sub ochii participanţilor.

 

 

No Comments

Comments for Acţiune de ecologizare în jurul magazinului Selgros are now closed.