Acţiune de combatere a comerţului ilegal cu produse accizabile

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 20, 2013 with No Comments

Marţi, 19 februarie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad în cooperare cu inspectori ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, au desfăşurat, în Piaţa Fortuna din municipiul Arad, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comercializării ilegale de produse accizabile.

Pe timpul acţiunii, au fost depistate trei persoane, Mihaela M., în vârstă de 28 de ani, Lucia S., de 47 de ani şi Mariana F. de 29 de ani, care ofereau spre comercializare, din autoturismele proprietate personală, pachete cu ţigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, având timbru de Serbia, Ucraina şi Muntenegru.

Una din cele trei persoane a fost sancţionată cu 20.000 lei amendă iar în cazul celorlalte două se fac cercetări pentru stabilirea activităţi ilegale. Cantitatea de 235 pachete cu ţigări, găsite în cele trei autoturisme, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.

Informăm pe această cale că, în perioada următoare, jandarmii vor amplifica acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii actelor de comerţ ilicit, respectiv a comercializării ilegale a produselor accizabile.

 

No Comments

Comments for Acţiune de combatere a comerţului ilegal cu produse accizabile are now closed.