„ABC-ul afacerii tale“, cel mai mare eveniment de business la Arad

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on noiembrie 02, 2015 with No Comments

ccia1

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, împreună cu Asociația Arad24, BrainiAd Marketing și Business Point Event organizează în 11 noiembrie 2015, ora 11.00, la Expo Arad, „ABC-UL AFACERII TALE” – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad.

Vor fi prezenți antreprenori cu afaceri de succes, care participă anual la „Topul Firmelor” din județ, precum și partenerii cei mai activi în mediul de afaceri ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, dar nu numai, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, bănci și multinaționale locale.

„Am gândit acest format al unei manifestări dedicate pentru a crea contextul ca reprezentanții mediului de business din Arad să interacționeze. Implicarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, alături de partenerii noștri, demonstrează faptul că rămânem deschiși oricăror idei care pot pune în adevărata sa dimensiune misiunea instituției camerale, de element catalizator al mediului de afaceri din județ” a declarat Tiberiu Ciul, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

La eveniment vor fi invitați speakeri renumiți, specialiști în public-speaking, marketing online, comunicare, management, etc. Va fi o zi în care timpul de calitate va fi dat la schimb pentru cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri, o zi cu rezultate maxime!

Mai multe detalii pe: www.ccia-arad.ro

No Comments

Comments for „ABC-ul afacerii tale“, cel mai mare eveniment de business la Arad are now closed.