A început licitația pentru parcarea din Piața Avram Iancu

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 29, 2015 with No Comments

 

Primăria Municipiului Arad a lansat licitația pentru realizarea primei parcări subterane din oraș, sub Piața Avram Iancu. Conform deciziei Consiliului Local Municipal investiția se va realiza prin concesiune, respectiv câștigătorul licitației va construi parcarea cu finanțare proprie apoi va exploata obiectivul pe perioadă determinată pentru amortizarea investiției.

Anunțul licitației pentru  « Concesionare lucrări publice privind finanțarea, construcția și operarea parcării subterane Piața Avram Iancu din Municipiul Arad » a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice național și european, data limită de primire a ofertelor fiind 29 septembrie 2015.

Parcarea subterană din Piața Avram Iancu va avea capacitate de 500 locuri, dispuse pe 2 nivele și va trebui finalizată în maxim 26 de luni.  Proiectul mai cuprinde realizarea unui pasaj carosabil subteran pentru circulația auto de tranzit, cu intrare aproximativ în dreptul străzii Vasile Goldiș și ieșirea înainte de strada Gheorghe Barițiu. Valoarea investiției este estimată la 94 milioane lei (fără TVA) iar durata concesiunii va fi de 49 de ani.

No Comments

Comments for A început licitația pentru parcarea din Piața Avram Iancu are now closed.