A „ieșit“ numărul 23 al revistei „Gutenberg“

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: , , ,

Published on iunie 19, 2015 with No Comments

scris de Florica RANTA CÂNDEA: Stimați colaboratori,
Azi, 19 iunie, ora 9 am intrat în posesia revistei Gutenberg, ediția cu nr.23.
Cu toate că aș fi dorit să ne revedem într-n cadru răcoros de turn, nu pot să mai promit.
De aceea, vă rog și vă invit , miercuri, ora 17 la Scienta , unde se va întâlni Liga arădeană și de ce să nu o spun că s-a constituit exact acum un an , în cadrul Slonului nostru!.Vor citi domnii Ioan Al.Ardelean și părintele Hodrea Gheorghe.
Voi avea și eu câteceva de amintit , vis- a -vis de revistă, costuri, încadrarea în timp, corectură, tăndălitură și cărătură, la așa un mare colegiu care mă ajută! Aș prefera să tac dar acum zâmbesc și mulțumesc tuturor care mi-au oferit exemplul Dumnealor personal , încă de la prima ediție.
Pentru ediția din septembrie ,vă propun RESTITUIRI! de orice fel-carte, personalități, culinar, vestimentar, artă,sport, Aradul din toate vremurile!  etc.Numărul aniversar -25 din decembrie aș dori un Almanah cu de Toate pentru Toti!Un Remember cu toate edițiile ca un colaj de colinde pentru stele!
Până atunci , aș dori să îmi telefonați dacă ne vedem la Scienta sau revista o veți primi , ori personal ori prin domnii de la poartă, unde lucrez.
Îmi cer scuze, repet , doream o revedere de Bună Vacanță, dar parte din Dumneavoastră mi-ați cam spus ce faceți de săptămâna ce va urma.
Vă mulțumesc de reușita acestui număr ca de Sâmzâiene!
Mulțumersc colectivului tipografiei, prin domnul director  Dan Luca și echipa care mi s-a alăturat, Adelina și Ovidiu, domnilor Sorin  și Arpi pentru profesionalism și răbdarea cu care mă suportă!
Asigurându-vă de prețuire si alese considerații, vă rog să țineți seamă de cele de mai sus!
Pe curând,
Cu cele bune, Florica RANTA CÂNDEA

No Comments

Comments for A „ieșit“ numărul 23 al revistei „Gutenberg“ are now closed.