A fost sabotată Cupa Davis de la Arad? Vedeți ce spune primarul Falcă

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 08, 2016 with No Comments

anaf-masina-6

Azi, într-o conferinâă de presă, edilul șef al Aradului, Gheorghe Falcă a făcut niște afirmații în premieră. Acesta afirmă că evenimentul de anvergură Cupa Davis desfășurat la Arad în weekend-ul ce a trecut a fost sabotat. De către cine? Primarul crede că de către PSD în frunte cu renumitul senator de Dolj, Mihai Viorel Fifor.

În prima zi a turneului, la Hotel Coandi, acolo unde era cazată echipa României de Cupă Davis , cu două ore înaintea primei partide în care urma să joace arădeanul Marius Copil, în hotel au descins cei de la ANAF. Puteți să vă imaginați cum nici un angajat nu se mai ocupa de sportivi ci erau ocupați cu angajații ANAF. Cred că este mâna colegilor din PSD în frunte cu senatorul de Dolj, Mihai Fifor. Din start aceștia nu au fost de acord cu această manifestare sportivă de o asemenrea anvergură derulată în orașul nostru și probabil au considerat că e mai bine decât să pună umărul la ceva constructiv, să boicoteze acest eveniment. Vă puteți imagina cum tatăl lui Marius Copil și-a putut încuraja propriul fiu care urma să joace primul meci pentru România, când cei de la ANAF descindeau în hotelul tău. Sentimental, atunci când joacă echipa naţională în orice sport, cred că întreaga naţiune, întreaga energie trebuie dusă în zona pozitivă. Nu cred că e normal să coboare jucătorii pe lângă agenţii ANAF. Este regretabil. Şi cred că este şi mai regretabil dacă oamenii politici ar fi trimis acele controale” a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Din unele surse știm că în acel moment în hotel se afla și fostul mare tenismen,, generalul Ilie Năstase, PSD-ist de altfel dar cu un alt fel de caracter față de cel al senatorului de Dolj, acesta reușind să pună lucrurile pe un făgaș normal.

„Respect poziţia ANAF, respect rolul ANAF, nu am o problemă. Nici hotelul nu cred că are vreo problemă cu controlul. Dar cum este posibil atunci când la ora 14.00 ai primul meci, ai o procedură legată de alimentaţie, de odihnă, pe care jucătorii trebuie să o respecte, cum să le transmiţi energie pozitivă când intră ANAF-ul acolo? În loc să se ocupe de echipa naţională, angajaţii hotelului au trebuit să se ocupe de controlul ANAF. Ce am vrut să demonstrăm cu acest control? Mai mult de atât, un domn senator din Dolj ne-a şi solicitat cheltuielile pe care le avem noi faţă de Federaţie – informaţii pe care, evident, o să le primească în două săptămâni după finalizarea cheltuielilor pe care le-a realizat Federaţia Română de Tenis în Arad. Şi de aceea cred că ar fi fost cel mai urât lucru ca acel control să fi fost dirijat de către oameni politici”  a completat primarul Falcă

No Comments

Comments for A fost sabotată Cupa Davis de la Arad? Vedeți ce spune primarul Falcă are now closed.