A fost lansat „virtualmasonicarad.com”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on februarie 10, 2022 with No Comments

Proiect al Asociației S.F.6.020 din Arad împreună cu Cyber Excellence, „virtualmasonicarad.com” își propune să promoveze într-o manieră inedită și atractivă Aradul, mai exact moștenirea cu caracter inițiatic existentă aici.

„ Proiectul de față reprezintă în primul rând un mijloc educativ prin excelență, mai ales pentru tânăra generație. Ne propunem ca și prin acest proiect să realizăm o educație pentru patrimoniu, istorie și cultură a tinerei generații nu doar din Arad ci și din alte locuri. În site este prezentată o colecție remarcabilă de artefacte masonice, de la documente cu semnificații istorice deosebite, șorțuri și colane, la insigne și decorații inedite ”, a spus Ciprian Cristea, președintele Asociației S.F. 6.020.

„ Virtualmasonicarad.com ” propune tuturor celor interesați de cunoașterea unor episoade importante din istoria orașului Arad o perspectivă mijlocită de inteligența artificială. Cei care accesează site-ul se vor putea familiariza cu o simbolistică extraordinară pe care înaintașii noștri au încifrat-o în arhitectura orașului. Ne dorim să promovăm Aradului acolo unde chiar contează, în medii culturale și inițiatice relevante la nivel internațional ”, a precizat Antoniu Martin, reprezentantul Cyber Excellence.

No Comments

Comments for A fost lansat „virtualmasonicarad.com” are now closed.