Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad, parte a unei coproducții teatrale internaționale

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: , , , ,

Published on mai 19, 2017 with No Comments

Exiteste coproducția Teatrului Maghiar “Csiky Gergely ” Timișoara, a Teatrului Clasic ” Ioan Slavici” Arad și a Teatrului Național Sombor din Serbia și reprezintă spectacolul de deschidere a Festivalului Euroregional de Teatru TESZT.

Evenimentul organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timişoara, a ajuns în acest an la cea de-a zecea ediție. Cu un subiect ce abordează o temă de actualitate, cea a imigranților-emigranților, spectacolul oferă artiștilor din Arad, Timișoara și Sombor, prilejul de a susține adevărate partituri actoricești, fiecare contribuind cu experiența și profesionalismul său la conturarea unor povești de viață într-o lume nouă la care încearcă să se adapteze.

Spectacolul ’’Exit’’ regizat de Schilling Árpád are în distribuție și doi actori ai Teatrului Clasic ’’Ioan Slavici’’ Arad: Carmen Vlaga-Bogdan si Andrei Elek.

Spectacolul va avea parte de trei premiere, câte una la fiecare dintre cei trei coproducători. Astfel, după premiera de la Timișoara, din cadrul TESZT, a doua premieră a spectacolului ’’Exit’’ este programată în Serbia, la Sombor.

În Arad, premiera spectacolului ’’Exit’’ va avea loc în data de 8 iunie 2017, la ora 19, la Teatrul Clasic ’’Ioan Slavici’’. Spectacolul se joacă în limbile română, maghiară și sârbă și este subtitrat în limbile engleză, română și maghiară.

Biroul de presă TCIS Arad

Mai jos, vă redăm comunicatul de presă al colegilor de la Teatrul Maghiar de Stat Timișoara:

Al zecelea TESZT începe cu o coproducție internațională

Schilling Árpád și echipa „EXIT” tratează tema imigranților-emigranți

No Comments

Comments for Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad, parte a unei coproducții teatrale internaționale are now closed.