Primăria Municipiului Arad împreună cu Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au dat startul unui proiect

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 25, 2022 with No Comments

Primăria Municipiului Arad împreună cu Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au dat startul unui proiect menit să contribuie la înfrumusețarea orașului. Proiectul se adresează agenților economici care își desfășoară activitatea economică în municipiu și care își pot amenaja vitrinele cu sprijinul studenților arădeni.

Mai exact, cei care doresc să schimbe imaginea vitrinelor de la propriul spațiu comercial se pot înscrie în această campanie printr-un e-mail la adresa parteneriat@primariaarad.ro, iar studenții de la design îi vor contacta pentru a demara proiectul personalizat pentru vitrina respectivă.

Studenții vor propune un concept de design pornind de la elementele pe care agentul economic le va pune la dispoziție și dacă va fi acceptat, studenții vor amenaja vitrina.

Mi-a plăcut foarte mult propunerea universității de a contribui la amenajarea vitrinelor din Arad. Este o inițiativă bine-venită și care se pliază perfect pe campania de înfrumusețare a orașului. Sper ca agenții economici să profite de această oportunitate și de expertiza studenților de la Design. Sunt sigur că entuziasmul și creativitatea tinerilor vor transforma fața vitrinelor din Arad și ne vom bucura cu toții de un oraș tot mai frumos” a afirmat primarul Aradului, Călin Bibarț.

Întotdeauna am susținut că unul dintre obiectivele universității noastre este implicarea în viața orașului. Este foarte important ca arădenii să beneficieze de expertiza pe care mediul academic o poate oferi. Mă bucur că Primăria a răspuns pozitiv propunerii noastre și ne oferă sprijinul logistic pentru a putea demara această inițiativă a Facultății de Design. Sper ca agenții economici să fie la fel de receptivi și să permită studenților de la Facultatea de Design să-i ajute în amenajarea vitrinelor spațiilor comerciale. Sunt convinsă că vom avea o bună colaborare cu toți cei implicați și că arădenii se vor bucura de rezultatele acestei campanii” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad împreună cu Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au dat startul unui proiect are now closed.