Percheziţii domiciliare în Timiş, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări de traficanți de droguri

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , , , , ,

Published on ianuarie 31, 2017 with No Comments

perchezitii

Procurorii DIICOT și ofiţeri de la judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara efectuează zeci de percheziţii domiciliare în Timiş, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări de traficanți de droguri.

Începând cu luna octombrie a anului 2015, bănuiții ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea procurării și comercializării de droguri de risc și de mare risc (cannabis, amfetamină, ecstasy, ciuperci halucinogene) și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în scopul obținerii de venituri materiale ilicite. Gruparea infracțională era stratificată pe 3 nivele: furnizori, dealeri intermediari și dealeri stradali. Furnizorii ar fi deținut cantități mari de droguri procurate din culturi proprii, introduse în țară din străinătate sau achiziționate prin intermediul anumitor site-uri online și primite în colete, pe care ulterior le-ar fi distribuit dealerilor. În aceeași cauză, în cursul lunii decembrie 2016, polițiștii au surprins în flagrant delict doi dintre membrii grupării în timp ce introduceau în țară un kilogram de amfetamină și peste 1.000 de pastile ecstasy, achiziționate din Olanda. De asemenea, în perioada octombrie 2016 – decembrie 2017, au fost ridicate 6 colete cu droguri de mare risc, care aveau ca destinatar un membru al grupării”, transmit reprezentanții DIICOT Timișoara.

Vor fi duse la sediul DIICOT pentru audieri 80 de persoane. În cadrul acestei acțiuni participă polițiști de la Crimă Organizată din Oradea și Hunedoara, dar și oameni ai legii de la IPJ Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin.

No Comments

Comments for Percheziţii domiciliare în Timiş, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări de traficanți de droguri are now closed.