2.500 țigarete netimbrate confiscate de jandarmi.

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 20, 2020 with No Comments

Un bărbat și o femeie, din Arad, au fost depistați în flagrant, de către un echipaj de jandarmerie, în timp ce manipulau 2.500 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător. Aceștia au fost depistați sâmbătă dimineața în zona Pieței Fortuna,  chiar în momentul în care se pregăteau să transporte dintr-un autoturism mai multe pachete cu țigări netimbrate pentru a fi distribuite în piață.  La vederea echipajului de jandarmi cele două persoane au devenit agitate și au încercat să se îndepărteze de autoturismul în care erau depozitate țigările netimbrate.

Pe numele celor două persoane, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Țigările netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor.

 

No Comments

Comments for 2.500 țigarete netimbrate confiscate de jandarmi. are now closed.